Meld deg inn i dag
og finn medlemmer nær der du bor

Fødselsdato:

Mente du user@domain.com ×

USA > Endre land
f. eks. Ashburn

Jeg er over 18. Jeg bekrefter at jeg har lest og godtar vilkår og betingelser, personvernregler og reglene for bruk av informasjonskapsler. Jeg godtar også å motta nyhetsbrev i e-post, oppdateringer vedrørende kontoen, spesialtilbud og kommunikasjon fra datagenererte virtuelle profiler, som retter seg mot mine interesser, sent av fuckfriends.org.

Noen medlemmer hos FuckFriends.org:

funlover10934
USA, Aurora, Arapahoe
bella_mabie
USA, El Dorado
sammybammy
USA, Carrollton, Dallas
brooke
brooke 36
USA, Boynton Beach
elmaravilloso300
USA, El Dorado
jennyswet
USA, Farmington Hills
cpl4funinspring
cpl4funinspring 57 & 46
USA, Spring, Harris
klopez21510
USA, Springfield
uziii69
uziii69 32
USA, Irvine
iamvilolette
USA, Arvada
danandhollyfreak
danandhollyfreak 41 & 41
USA, Bluffton
pereira_bill
USA, Franklin
lindascott01
USA, Tempe
ckrev
ckrev 70
USA, Gilbert
Garcia69travieso
USA, Hermiston
txgirl0889
USA, League City
ingramtrey74
USA, Lacey
Newdrey
Newdrey 36
USA, Wayzata
amandastone969
USA, San Francisco
Enr3
Enr3 32 & 32
USA, Bronx

Få deg sex med en ny pulevenn i kveld!

Fuckfriends, ofte kalt pulevenner eller knullevenner på norsk, er en beskrivelse på personer som møtes kun for sex uten videre forpliktelser. På vår populære internasjonale side har vi tusenvis av kåte menn og damer som er ute etter akkurat det samme som deg, nemlig deilig sex uten videre forpliktelser med en fuckfriend.

Det blir stadig mer vanlig med pulevenner.

Pulevenner er nærmest å regne for et nyord i det norske språket. For få år siden viste ingen hva pulevenner var, i dag vet alle det og mange har en, eller flere pulevenner. Det å være fuckfriends er en særdeles populær trend spesielt blant ungdom og personer i 20 årene. Du er nesten utenfor dersom du ikke har en eller flere fuckfriends som du kan ringe til når behovet melder seg.

Forskjellige typer pulevenner

Noen bruker sine nærmeste venner i venneflokken som pulevenner mens andre har litt mer tilfeldig bekjente som de gjerne har truffet på byen en gang som de kan hooke opp med på sosiale medier når de får lyst på litt sex. Det å ha pulevenner i sitt nærmiljø kan imidlertid på sikt fort føre til litt komplikasjoner dersom du er så uheldig at det fører til graviditet, følelser, smitte av seksuelt overførbare sykdommer og andre mulige årsaker til problemer.

Her på fuckfriends.org kan du imidlertid finne pulevenner nær sagt i alle verdenshjørner og du kan holde dine seksuelle krumspring skjult for omverdenen på en helt annen måte. Dersom du spør noen i ditt nærmiljø om dere skal bli pulevenner vet du aldri helt hvilken reaksjon du får, du har naturligvis gjort deg opp litt meninger i forkant om vedkommende men sikker blir du aldri på om personen synes det er en fullstendig forkastelig ide og vil følge opp med å drite deg ut i lokalmiljøet. På dette nettstedet kan du imidlertid føle deg sikker på at alle medlemmene er ute etter akkurat det samme, uforpliktende sex i en eller annen variant. Du trenger ikke å være beskjeden for å gå litt direkte på sak men pass på at du ikke blir oppfattet som en mannsgris (ja, det er dessverre menn som har en lei tendens til å bli litt for voldsomme i sin "sjekking").

Møt alltid på et offentlig sted første gang dere møtes

Uansett hvor klare dere begge er kun for sex og ønsker å gå rett på sak så er det en god ide som vi vil anbefale alle å møte på et offentlig sted første gangen. Da får dere gjort dere opp en mening om hverandre "in real life" og risikerer ikke ubehageligheter dersom du trekker deg etter et dårlig førsteinntrykk. Prat sammen og bli trygge på hverandre. Bli litt enige om hvilke retningslinjer som gjelds for det rene seksuelle forholdet dere skal ha som pulevenner. Bli rett og slett ening om en streit avtale som det er skrevet om i denne artikkelen her.

Fortsatt skeptisk?

Dersom du fortsatt er skeptisk så oppfordrer vi deg til å opprette en gratis profil og ta en titt på mange av våre attraktive medlemmer. Vi er sikre på at du fort vil mer en å bare titte. Kanskje du planlegger en ferietur snart og vil benytte sjansen for litt ekstra vill og hemningsløs sex på et sted hvor du ikke risikerer å treffe vedkommende igjen? Alt er mulig i din jakt på deilige fuckfriends!